Weicon W 44 Fluid 400ml

NSF

Varenr:129419
Alt. varenr: 11253400-14
Weicon W 44 Fluid 400ml NSF Weicon W 44 Fluid 400ml NSF
192,00
-+
8 på lager i vår butikk
W 44T-Fluid er en fysiologisk ufarlig multifunksjonsolje som er NSF-registrert for næringsmiddelområder. Dermed kan den brukes i næringsmiddel- og drikkevareindustrien, samt i den farmasøytiske og den kosmetiske industrien.

Den harpiks- og syrefrie oljen har en spesiell vikestoff-formel og fremragende penetrerende egenskaper som forener smøring, vannfortrening, korrosjonsbeskyttelse, rengjøring og konservering i ett enkelt produkt.

W 44T-Fluid løsner fastsittende skruforbindelser, bolter, armaturer, låser og ventiler, og trenger gjennom og løsner rust. Den fortrenger fuktighet fra elektriske kontakter, forhindrer lekasjestrøm og letter oppstart av fuktige motorer. Oljen fjerner skurrende og knirkende lyder i hengsler, skinner, lagre og alle typer ledd og koblinger. Den rengjør skitne metalloverflater og etterlater seg en langvarig, syltynn film som ikke smitter av, kleber eller tiltrekker seg støv. Den beskytter og pleier alle verktøy, maskiner, elektriske og mekaniske presisjonsapparater og holder dem i funksjon.

På grunn av den spesielle sammensettingen og NSF-registreringen, som er et resultat av den, kan W 44 T-Fluid bidra til å forbedre sikkerheten og helsen på arbeidsplassen.