Scan WS 28 RC-DSP

Fjernstyrt Slipemaskin

Varenr:769147
Alt. varenr: 572850
Scan WS 28 RC-DSP Fjernstyrt Slipemaskin
-+
Bestillingsvare (0 dager)

WS Scanmaskin 28 RC-DSP slipemaskin kan styres med fjernkontroll. Operatøren kan enkelt kontrollere hastigheten på slipeskiver og drivhjul vibrasjonsfritt og med mindre belastning. Joysticken på radiokontrollen lar operatøren styre maskinens hastighet og retning med høy presisjon. Scanmaskin 28 World Series er en profesjonell og kraftig gulvsliper. Dette er en av de største slipemaskinene i World Series-serien med 700 mm stort slipehode. Maskinene har helstøpt maskinhus, noe som betyr lang holdbarhet med støvfri drift. En proffmaskin med gjennomtenkt konstruksjon og design. 

WS Scanmaskin 28 RC-DSP kan styres med fjernkontroll. Operatøren kan enkelt kontrollere hastigheten på slipeskiver og drivhjul vibrasjonsfritt og med mindre belastning. Joysticken på radiokontrollen lar operatøren styre maskinens hastighet og retning med høy presisjon. Scan 28 WS RC er også utstyrt med display som lar operatøren i sanntid følge hvordan verktøyene slites og deres levetid. 

Scanmaskin 28 World Series er en profesjonell og kraftig gulvsliper. Dette er en av de største slipemaskinene i World Series-serien med 700 mm stort slipehode. Maskinene har helstøpt maskinhus, noe som betyr lang holdbarhet med støvfri drift. Slipemaskinens konstruksjon og design er gjennomtenkt. Ved å løsne tre skruer får du tilgang til hele maskinhuset. World Series-maskinene er utstyrt med et nytt verktøyhode som gir et mer effektivt sliperesultat, balanse og verktøystøtte. Hjulene på Scanmaskin 28 er 370 mm og kan raskt kobles ut, noe som gjør det enkelt for operatøren å betjene maskinen manuelt. Hjulene er også justerbare både foran og bak, for å øke eller redusere slipetrykket. Scanmaskin 28 World Series er tilgjengelig i basisversjon, samt en versjon utstyrt med radiokontroll og smartdisplay.