Scan Combiflex 18

Med regulerbar hastighet på platene

Varenr:769145
Alt. varenr: 524518
Scan Combiflex 18 Med regulerbar hastighet på platene
-+
Bestillingsvare (0 dager)
Med Scanmaskin 18 kan du slipe og polere gamle, malte og skadede tregulv i tillegg til nye, og den fungerer like godt på tregulv som til parkettgulv. Takket være sin størrelse er maskinen veldig enkel å manøvrere og du kommer enkelt inntil vegger. Den er utstyrt med regulerbar hastighet så du kan justere farten til hvilke type overflate du skal slipe/polere. Regulerbar hastighet er ofte helt avgjørende når man skal slipe tregulv. For praktisk og enkel transport er Scanmaskin 18 enkel å separere i to deler. Scanmaskin 18 er CE merket.

Med Scanmaskin 18 kan du slipe og polere gamle, malte og skadede tregulv i tillegg til nye, og den fungerer like godt på tregulv som til parkettgulv. Takket være sin størrelse er maskinen veldig enkel å manøvrere og du kommer enkelt inntil vegger. Den er utstyrt med regulerbar hastighet så du kan justere farten til hvilke type overflate du skal slipe/polere. Regulerbar hastighet er ofte helt avgjørende når man skal slipe tregulv.


Det er et stort utvalg av slipeverktøy og sandpapir i forskjellige tykkelser som du enkelt kan sette på maskinen med borrelås eller med de skreddersydde ScanOn diskene. Med ScanOn diskene er det enkelt og raskt å håndtere bytting og montering av utstyr.  Med en lett berøring plasserer du de inn i de spesiallagde kuttene og med et enkelt dytt er de på plass. For praktisk og enkel transport er Scanmaskin 18 enkel å separere i to deler. Scanmaskin18 er CE merket.