Ett batteri til både 18V og 36V
MULTI VOLT-plattformen er bygd for fortiden og fremtiden. MULTI VOLT-batteriet er kompatibelt med nåværende 18V-verktøy og tilpasser selv spenningen automatisk mellom de to voltklassene. Så du trenger ikke starte plattformbyggingen på nytt – du kan bare fortsette å bygge videre med MULTI VOLT-verktøy og MULTI VOLT-batterier.

Dobbelt så mye kraft
Med MULTI VOLT er det ingen unnskyldninger lenger: Nå får du all den kraften du trenger til å kutte ledningen. MULTI VOLT gir deg høy kapasitet – hele 1080 W. Og du får dobbelt så mye kraft sammenlignet med dagens 18V (5ah). Da kan du trygt gyve løs på de aller fleste arbeidsoppgaver på en byggeplass.

Ergonomi og HMS i fokus.

Den verktøyfølelsen du har i hånda, den betyr mye. Du holder jo tross alt verktøy i hånda i mange timer hver dag. Da er det godt å vite at med det nye MULTI VOLT-batteriet får du 36V

i samme kompakte størrelse som 18V-batteriet, med samme lave vekt. Det gir deg behagelig ergonomi gjennom hele arbeidsdagen.

Batteri så det holder!
MULTI VOLT-batteriet har lang levetid: Det tåler ca. 1500 ladesykluser. Det har også praktisk batteriindikator med 4 nivåer som viser hvor mye strøm som gjenstår i batteriet. Selve ladetiden er også svært gunstig – med hurtiglader er du i gang igjen etter 32 min.

MULTI VOLT til alle arbeidsoppgaver
Med MULTI VOLT-batteriet kan du jobbe raskere, lenger og mer effektivt med disse nye 36V-verktøyene som allerede er å finne i markedet: sirkelsag 165 mm, borskrutrekker, slagskrutrekker, slagbormaskin, muttertrekker 1/2”, muttertrekker 3/4” og vinkelsliper 125 mm.

Bransjens beste garanti?
I HiKOKIs verktøyprogram får du 3 års garanti uten krav til registrering. Samtlige maskiner er konstruert for å tåle tøff belastning i et profesjonelt miljø. HiKOKI gir deg tre års garanti på alt av el-verktøy, batterier og ladere. Det er ingen krav til registrering, og eventuelle feil og mangler repareres kostnadsfritt – forutsatt at feilen ikke er normal slitasje eller skyldes feilaktig bruk (gjelder også ved bruk i nærings- eller yrkessammenheng).

Følg med – flere råsterke nyheter kommer!
I løpet av 2019 kommer bl.a. disse MULTI VOLT-produktene til din forhandler: MULTI VOLT B-batteri på hele 1440W, kombihammer SDS Max, sirkelsag 125 mm, bajonettsag, kapp-/gjærsag , vinkelsliper 230 mm, nettstrøm-adapter, støvsuger våt/tørr, støvsuger tørr m/Bluetooth.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.